2009. február 8., vasárnap

Szombat este

Szombat este vacsorára voltunk meghíva Miklós úrékhoz, akikkel aztán megittuk a pertut.
Előtte Kiss Erikáékhoz mentünk, hogy visszaadjuk a GPS-t, ami nagy hasznunkra volt, amikor Budapestre indultunk a Reménység szigetére, ahol anya prédikált.
Itt keveset ültünk, majd siettünk vacsorára, ahova hivatalosak voltunk. Itt nagyon finomat vacsoráztunk és egy főzési titkot is megtanult anya: ahhoz, hogy a mélyhűtött vinetta olyan jóízű legyen, mint a frissen sült vinetta, ahhoz, miután kifagyott a vinetta a mikróhullámsütőben pár percre felmelegítjük. Ez nem olyn furfangos dolog, de anyának mégsem jutott eszébe.
Egy kellemes este eltöltése után - anyának nagyon jól jött a temetés után - este 10 után érkeztünk haza, kicsit anya a gondolatait, az agyát megszellőztette.

2 megjegyzés:

derzsipapék írta...

"A ma olyannyira közkedvelt mikrohullámú sütő a szerelem egyik legnagyobb ellensége. Magas frekvenciájú rezgése szétrombolja az ételekben elraktározódott energiát. Ha már nem tudunk lemondani róla, igyekezzünk minél kevesebb alkalommal használni, mert kapcsolatunkból fokozatosan kiiktatódik a gyöngédség, az érzelem, az életteli aktivitás." - mondja a feng shui szakember. Érdemes elgondolkodni rajta.
K

Csete - Bodor család írta...

Hát igen. Ma mindent nagyon gyorsan szeretünk elvégezni.