2009. február 6., péntek

Farsangolás ifiórán

Ma este a már eltervezett, beütemezett farsangolást, farsangi bált tartottuk. Hátrahagyva a holnapi temetés gondolatát a gyerekekkel együtt "szórakozni" kellett. Először bemutatkoztunk ki-kinek öltözött és miért választotta ezt a jelmezt.

Volt sheriff, halálfej, pókember, cigány, angyal, köztes angyal, bukott angyal, ördög és megjelent anya is, "cigánypapnéni" képében.

Etünk, ittunk, majd egy jót maffiáztunk. Végül este későn megérkezett a körutas ODFIE csapat, velük is énekeltünk, játszodtunk: Képzeletbeli felhőket rajzoltunk és eljártunk a "Váttáncsu"-t.

A lányom Orsolya-Piroska "Piroskának beöltözve", csak a kendőt nem szereti a fején, de a kosarat büszkén fogta.






A fiúcsapat



A lánycsapat



Érdekes felállás. Júlia (középen) a köztes angyal, azaz a rendes manapsági ember. A jobboldalán ott van az angyal, a jó ami benne is megvan és a baloldalán a bukott angyal, a rossz, ami ugyancsak megvan benne, mármint minden emberben megvan mindez, - magyarázzák a lányok.



Rólam is készített valaki fényképet, de nekem a gépemen sajnos nincs.

Az ODFIE-s csapatról sem készült kép, annyira beleéltük magunkat. No ha a pillanatokat meg is lehet örökíteni (bár az nem élethű), de a hangulatot biztos nem lehet. Jól telt.
Lassan nyugovóra térünk, én lassan újra előveszem a temetésnek gondolatát és rágodóm, egyre csak rágódom rajta....

Nincsenek megjegyzések: