2009. február 6., péntek

Megrázó

Csütörtökön reggelre nagyon gyorsan terjedt a hír, hogy Domi bácsit halva találták az ágyában, de már napok óta halott. Túri, unitárius. Pár éve már nagyon rákapott az italra. A következő pillanatban a hírrel együtt terjedt, hogy a rendőrség is kiszállt a helyszínre, a fiát elvitték, állítólag gyilkolással gyanusítják. ( a fia több ízben volt már elmegyógyintézetben, ő is iszik.) A faluban járt-kelt és azt mondta mindenkinek, hogy az apja otthon van, meg van bűntetve. A rendőrség lezárta a lakást és addig, amíg nem lesz meg a boncolási eredmény nem tudni semmit, a temetésről sem.

Ma megérkezett a halott veje és közölte, hogy a boncolási eredmény kimutatta, megerősítette a gyanusítást, a halott saját fia megölte az apját, addig verte amíg belehalt. Belső sérülés, vérzés okozta halálát. A halott lánya nemrég ment vissza Franciországba dolgozni. A halottnak a veje és két unokája intézkednek.

Ezen körülményeket tudva kell eltemetnem Domi bácsit szombaton, hát adjon Isten erőt mindannyiunknak.

4 megjegyzés:

Sándor Szilárd írta...

Valóban megrázó és nehéz szolgálat előtt állassz. Isten adjon erőt számodra és teljesítse be gondoskodó szeretetét a szolgálatodban.

Talán a téma amit a te helyedben követnék az az isteni ítélet és az élet-szeretet lenne. Apokaliptikus képekről beszélnék és lebontanám végül egyszerű képekre ami az ISten és ember szeretetéről vallana meg hitét.

ISten legyen veled szolgálatodban!

Csete - Bodor család írta...

Köszönöm Szilárd.

derzsipapék írta...

Imádkozom érted! Volt hasonló élményünk, tudjuk mivel jár - osztozunk a nehézségben, K

Csete - Bodor család írta...

Tudok róla. Köszi Kata.