2008. december 20., szombat

Szombat-csavargónap

Ma délben bementünk Kolozsvárra vásárolni az ünnepre, illetv a megkésett Mikulásajándékot elvinni a keresztlányunknak. Így indult a nap, majd rekordot dötve nagyon sok helyre elértünk.
A telefon kifizetése után a nővéreméknél volt az első állomás. Ott elmentünk a ketten a nővéremmel egyet csavarogni, addig apa Orsival, Timivel és Sanyikval maradt a nővéreméknél.Megbeszéltük a nővéremmel a karácsonyi ajádékvásárlást a szülőknek, majd elbúcsúztuk.
A következő állomás a komáék voltak. Itt kávéztunk, ettünk, beszélgettünk, majd a vásárlás következett.
Orsit lehagytuk Csete mamánál és irány bevásárolni. Eredetileg a Polusba indultunk volna, de mivel a Marasti téren voltunk, eldöntöttük, hogy nem megyünk olyan messze, így a Realba kötöttünk ki. Itt vásárolgattunk ezt-azt, játékban is nagy választék volt, majd indulás a Kauflandba ( ez a mi megszokott helyünk), ahol nagy meglepetésünkre itt is nagy játékválaszték volt és leszögeztük, hogy MINDENBEN, nemcsak élelmiszer, de játékban is SOKKAL OLCSÓBB a Kaufland, mint pl. a Real és más üzletek. Elég nagy az árkülömbség. Csete mama közben tésztát is sütött és Orsira is vigyázott.
Miután hazérkeztünk anya Tündéékhez is el szeretett volna menni, de nem tudtuk biztosan otthon vannak-e, a bejelentkezésre nem válaszoltak, így aztán eldöntöttük csak egy helyre mehetünk, és Levesékhez mentünk, Adriennt felköszönteni születésnapja alkalmából, ahol újból találkoztunk a komáékkal és Bogi keresztlányunkkal.
Este fél tíz körül érkeztünk haza Tordatúrba. Orsi itthon megébredt, de miután megitta a tejadagját, (300 ml) máris elaludt.
Jót csavarogtunk ezen a napon.

Nincsenek megjegyzések: