2008. október 25., szombat

Mosollyal a betegség ellen

Az este a vallásóra és a sikeres ifióra után mindenki kidőlt. Orsi leghamarabb, aztán anya is és apa is. Orsi viszont fel-felsírt, de a betegség és fáradtság miatt vissza is aludt.
Ma reggeli fejlemények:

Orsi rosszabbul volt az este, anya úgy döntött ma reggel, hogy mégiscsak antibiotikumos kezelés szükséges,hiszen az orvosnő is azt mondta, ha nincs javulás sajnos hozzá kell nyúlni az antibiotikumhoz, amitől anyának frásza van, de hát nincs más kiút, mindent megpróbáltunk. A ma reggeli alvás után - ami ma kívételesen a betegség miatt 3 óra volt(azaz reggel 8-tól, 11-ig),- délutánra már a mosolyával próbált ellenállni a hűlésnek, köhögésnek, bár egyfolytában szortyogott, folyt az orra.



Apa is úgy döntött este fél 10-kor, hogy mégiscsak injekció kell, mert a mandulái felduzzadtak és a láz, didergés mégiscsak azt adta tudomására, hogy itt mese nincs, injekcióra fel.
Reggel miután bekapta az injekciót(érbe), megjött a munkakedve és láss csodát kiment az udvarra kertészkedni.



Anya nincs rosszul, csak a torokfájásra panaszkodik, de anya is antibiotikumos kezelést vesz (amitől frásza van), de valószínű a piros torokban ott lapulnak a streptococus baciluskák. Anya vidáman tett-vett a konyhában, mosogatott, főzőtt és közben gyümölccsel doppingolta magát.

Nincsenek megjegyzések: