2008. november 8., szombat

Edda koncert

Pénteken este bementünk Kolozsvárra, az Edda kocertre. Orsit Bodor mamáéknál letettük, hogy kissé babusgassák, majd apa és anya Marikával, Istvánnal (Orsi keresztszülei), Emesével és Levessel találkozott a sportcsarnok előtt este 9 körül.
A Paprika rádió 2. szülinapi buliját tartotta és az Edda koncertezett. Jó volt, sokat táncoltunk, ugra-bugráltunk a koncert alatt és után, hiszen reggel 3-ig tartó bulit igértek. 2 óra körül a társaság kezdett kidőlni, így aztán jó angolosan "leléptünk".
Elbúcsúztunk a komáéktól, hiszen Emeséék felajánlották, hogy hazavisznek, mert közel laknak. Náluk dumáltunk még egy nagyot, ettünk, ittünk, majd megállapítottuk, hogy kezdünk lassan kinőni ebből az Eddás dologból, mert az új számok számunkra már nem olyan nagy "slágerek", azaz mi ragadtunk le a régieknél - ahogy Leves fogalmazott és az új számok valahogy nem jönnek be nekünk. Más életstílus, más hangulat, más emberek és lassan mi már nem állunk a kör közepén, helyünket felváltja az új nemzedék. És hogy milyen lesz ez az új nemzedék.... arról is mi tehetünk, hogy milyen legyen.

Nincsenek megjegyzések: