2010. június 14., hétfő

Kellemes meglepetés

Vasárnap délután Orsi alszik, apa anyával filmet néznek. Telefon csörög, de mire meghalljuk késő, már letette ay illető. Nemsokára kopogtatás. És amikor kinézünk, hát kellemes meglepetés Csete Béláék nálunk, azaz id. Csete Béla, Ibi néni, valamint a fiatal Csete Béla, Bogi és kislányuk: Borbála, valamint Béla Rózsika néni. A tordai sóbányában voltak és útjuk a tordai hasadék felé tartott volna, de a nagyidő miatt az az ötletük támadt, hogy beugorjanak hozzánk. Nagyon jólesett, hogy nem kerültek ki és eljöttek hozzánk.

Mi már a reggel kivettük a kolbászt, a csirkeszárnyakat, hogy kinnt süssünk majd valamit, Orsinak a medencét is felfújtuk, de mivel a nagyidő (egy kevés jég is volt, de szerencsére nem tartott sokáig) a mi programunkat is feldúlta, igy a grillezést bennt oldottuk meg a grillsütőben és közösen a vendégekkel elfogyasztottuk.
Felpakolva érkeztek, hoztak fagyitortát, magyarszováti epret, üditőt, a gyerekeknek pufulecet.

Orsi és Borcsa a búcsúzkodásnál jó sokáig ölelkeztek és puszilták egymást. Borcsa 10 nappal nagyobb, mint Orsi. Borcsának is lesz testvérkéje, novemberben fog megszületni.



Nincsenek megjegyzések: