2008. szeptember 15., hétfő

Iskolaévnyító ünnepség

Orsi visszaaludt a reggel, de anya nem merte egyedül hagyni, hogy tudjon menni az iskolába évkezdésre, megnyító beszédet mondani, imádkozni. Végül Júlia, mint mindig most is eljött Orsi álmát vigyázni, így aztán anya az utolsó pillanatban átszaladt az iskolába imádkozni az új tanévkezdésért, hogy minden szülőnek legyen türelme a neveléshez, hogy segítse gyermeke tanulását és minden gyereknek kedve legyen a tanuláshoz a játék mellett. Az elsősőknek pedig azt kívánta anya, lelkészi minőségben, hogy minden könyvkinyítás varázslatos legyen, ahol mindig valami újat látnak, varázsolnak elő, új betűket, új számokat.
Mire anya hazaért az iskolából Orsi is felébredt és lassan elkezdődött nekünk, mindannyiunknak egy új nap. Közben Bogira, a keresztlányunkra is gondoltunk, vajon jobban van-e, vajon ő ma elkezdte-e az óvodát? És vajon Adriennek milyen volt az első nap az iskolában?
És így mindenkinek kívánunk egy sikerekben, békességben, játékban, játékosságban, jókedvben, de mindenekfelett egészségben gazdag új óvoda/iskolaévet.

Nincsenek megjegyzések: